Hoe werkt het reserveren?

U kunt bij ons op 2 manieren reserveren Met een Fundustry Deal | Met een waardebon

FUNDUSTRY DEAL:

Op al onze Fundustry locaties hebben we verschillende leuke activiteiten.
Hiervoor hebben we een Fundustry Deal.

De Fundustry Deal is een pakket vanaf minimaal 8 personen, dat je zelf naar wens kunt samenstellen.
Altijd uniek en volledig naar wens voor een complete FUN ervaring!

Kijk voor alle Fundustry Deal mogelijkheden op https://www.fundustry.nl/

UITJE MET WAARDEBON/KORTINGSBON:

Ga naar onze online boekingsmodule voor uw waardebon of kortingsbon

Je bent nu in het overzicht van alle beschikbare arrangementen.

Stap 1: selecteer de activiteit waarvoor je een waardebon of kortingsbon hebt.

Stap 2: selecteer de locatie waar jij je activiteit wilt uitvoeren.

Stap 3: selecteer wanneer het gaat om de activiteit Paintball of Airsoft het aantal deelnemers waarmee je komt spelen. Selecteer bij onze gemotoriseerde activiteit het aantal uur waarvoor je een waardebon of kortingsbon hebt.

Een nieuw scherm opent.

Stap 4: vul het aantal deelnemers in.

Stap 5: vul je persoonsgegevens in en de gegevens van jouw waardebon of kortingsbon.

Zodra je reservering compleet is, kun je de voorwaarden accepteren en deze plaatsen. Je ontvangt van ons dan direct een bevestiging per mail als deze geplaatst is.

Wanneer je een kortingsbon hebt kom je na het klikken op nu boeken, in het betaalsysteem. Hier kan het restant van de activiteit betaald worden. Zodra dit in orde is ontvang je van ons direct een bevestiging per e-mail.