Hoe werkt het reserveren met een waardebon/kortingsbon?

Ga naar onze online boekingsmodule voor uw waardebon of kortingsbon

Je bent nu in het overzicht van alle beschikbare arrangementen.

Zoek naar jouw arrangement en klik hierop.

Doorloop vervolgens de volgende stappen.

Bij stap 1 selecteer je een locatie en voer je het aantal personen in.

Bij stap 2 kun je nu de beschikbare evenementen bekijken per dag en het gewenste moment selecteren. Je kunt ook direct beslissen of je eventuele extra’s, zoals een borrelplank, wilt reserveren voor je uitje.

Bij stap 3 vul je jouw persoonsgegevens zo volledig mogelijk in en vink je aan dat je beschikt over een waardebon.

Zodra je reservering compleet is, kun je de voorwaarden accepteren en deze plaatsen. Je ontvangt van ons dan direct een bevestiging per mail als deze geplaatst is.