1. FAQ
  2. Vragen over Corona

Als ik nu boek, loop ik dan een risico?

Misschien ben ik straks wel mijn geld kwijt als ik nu boek?

We begrijpen heel goed dat het een lastige afweging kan zijn om nu een boeking te maken.

Niemand kan momenteel precies voorspellen welke corona maatregelen er over 4 weken of over 4 maanden van toepassing zijn. 

Gelukkig hoef je je hier niet druk om te maken, je kan zonder risico boeken.

 

1. Als blijkt dat uw uitje niet door kan gaan, of een onderdeel van uw uitje niet door kan gaan, mag u kosteloos het uitje annuleren en krijgt u direct uw geld terug. 

Uiteraard mag u het uitje ook verplaatsen naar een later tijdstip

 

2. Als wij genoodzaakt zijn om uw uitje te annuleren krijgt u direct uw geld terug.

Uiteraard mag u het uitje ook verplaatsen naar een later tijdstip.

 

3. Het kan zijn dat een uitje wel mag doorgaan, maar u dat zelf liever toch niet heeft. Als u een uitje wilt verplaatsen omdat u zelf het liever toch niet laat doorgaan mag dat gewoon tot 7 dagen vooraf aan het uitje.  Als er binnen 7 dagen nieuwe maatregelen worden aangekondigd door de overheid waardoor u het uitje toch niet ziet zitten mag u dan ook nog binnen die termijn verplaatsen.

 

4. Als u het uitje volledig wilt annuleren, ondanks dat dit uitje wel kan doorgaan volgens de regels, mag dat ook tot 30 dagen vooraf aan het uitje. U krijgt dan direct uw geld terug als u de factuur al had betaald.

 

5. Schat u het risico groot in op annulering of verplaatsing en wilt u daarom liever nog niet betalen, dan kunt u met uw eventplanner een andere betaaltermijn afspreken. Bijvoorbeeld pas betaling de dag vooraf aan uw uitje.

 

6. Heeft u behoefte aan maatwerk voorwaarden voor uw situatie? Neem gerust contact op met onze eventplanners, we denken graag met u mee.